IS EEN ECHO BIJ 'MY ECHO' VEILIG?

 

Het is niet meer dan logisch dat de vraag door de toekomstige mama’s gesteld wordt of een pretecho veilig is. Wanneer je een pretecho laat doen moet je op twee zaken letten.

Als eerste is het belangrijk dat het toestel wat gebruikt wordt een hoogwaardige kwaliteit heeft. Ik werk met een zeer kwalitatief en uiterst veilig toestel voor de
ongeboren baby en mama.

Het tweede punt wat belangrijk is voor jou om op te letten,  is de persoon die de echo uitvoert. De persoon die de echo uitvoert moet een goede scholing hebben gehad en de nodige ervaring hebben opgedaan om op een veilige en kwalitatieve manier een echo uit te voeren.

Hier voldoe ik volledig aan.

Ik ben vroedvrouw die een hoog aangeschreven opleiding echografie in Eindhoven heeft gevolgd en ik voer al jarenlang zowel medische als niet medische echo’s in een ziekenhuis uit.  Hierdoor weet ik hoe je op een risicoloze en kwalitatieve manier een echo moet uitvoeren.

Om deze redenen kan je als mama met een gerust hart bij My echo Hasselt een wondermooi moment beleven. Dit zonder dat er enig risico is voor jou of voor je ongeboren baby.